Intuitiv vägledning 2018

Vad väntar dig under 2018? Dina svar kommer till dig per e-post. | Kursledare Margareta Toorell

Beskrivning av kursen

Vad berättar det okända om ditt 2018?Vad väntar dig under 2018?


Jag frågar min intuitiva kanal hur ditt liv ser ut 6 månader framåt och vad som är mest sannolik ska inträffa i ditt liv inom ett år.


Du väljer själv två områden till exempel

  • kärlek / relationer
  • arbete / utbildning / livsväg
  • självkännedom, personlig och andlig utveckling
  • ekonomi
  • din egen frågeställning


Ditt val är två frågeställningar. Berätta med max 100 ord om din situation och ställ din fråga inom respektive frågeställning. Ditt svar innehåller som regel 200 - 250 ord eller mer.

Den tredje frågeställning med svar kommer direkt från min kärleksfulla intuitiva kanal.

Budskapen vi får är inte alltid det vi vill höra, utan det vi behöver höra för att utvecklas som person. Intuitiv vägledning inspirerar dig till nya perspektiv och infallsvinklar på tillvaron.

Välkommen med dina frågor!

Margareta Toorell
Margareta Toorell
Intuitiv vägledare och coach

Margareta Toorell är verksam som intuitiv vägledare och coach. Hon har arbetat som intuitiv vägledare sedan början av 2000-talet och med coaching de senaste tio åren både mot privatpersoner och företag.

Hon har deltagit i flertalet kurser inom personlig utveckling, meditation, intuition, coaching samt kommunikation och ledarskap.

Margareta har ett förflutet som egenföretagare inom viktminskning och laboratoriebranschen med inriktning på lantbrukskemiska analyser. Hon arbetar även som utbildningskonsult inom vuxenundervisning med inriktning mot vård och omsorg. Många års intresse att stödja individer i deras personliga utveckling, karriär och viktminskning har resulterat i nuvarande företag.

Margareta Toorell

Info@adasco.se

Kursupplägg