Medial utveckling - ökad tillit

Öka tilliten till dina mediala förnimmelser | Kursledare Margareta Toorell

Beskrivning av kursen

Välkommen till kursen Medial utveckling - öka tilliten till dina mediala förnimmelser

Många mediala personer har svårt att lita till sina förnimmelser. Är du en av dem? Då är detta kursen för dig!

I kursen tas upp viktiga aspekter som skapar grunden för att öka tilliten till dina mediala förnimmelser. Här ser du de punkter som tas upp i kursen. Den innehåller även några övningar samt ett diskussionsforum där du kan ta upp olika frågeställningar om mediala förnimmelser och hur du ytterligare ökar din tillit.


1. Medial utveckling
2. Meditation
3. Olika mediala förmågor
4. Hur träna upp tilliten
5. Lita till dina mediala förnimmelser samt övningar

Varmt välkommen!

Kursen är öppen 6 månader.

Margareta Toorell
Margareta Toorell
Intuitiv vägledare och coach

Margareta Toorell är verksam som intuitiv vägledare och coach. Hon har arbetat som intuitiv vägledare sedan början av 2000-talet och med coaching de senaste tio åren både mot privatpersoner och företag.

Hon har deltagit i flertalet kurser inom personlig utveckling, meditation, intuition, coaching samt kommunikation och ledarskap.

Margareta har ett förflutet som egenföretagare inom viktminskning och laboratoriebranschen med inriktning på lantbrukskemiska analyser. Hon arbetar även som utbildningskonsult inom vuxenundervisning med inriktning mot vård och omsorg. Många års intresse att stödja individer i deras personliga utveckling, karriär och viktminskning har resulterat i nuvarande företag.

Margareta Toorell

info@adasco.se